Blomdahl fülbelövés csecsemőkortól

Antiallergén fülbevalók melyet fémekre érzékenyek is gond nélkül viselhetnek

 

Antiallergén, baba- és bőrbarát fülbevalók, fülbelövés, orr és köldök piercing belövés! Bőrbarát alapanyag, bababarát pillangós vég, hogy ne nyomja a fület! A Blomdahl bőrbarát ékszerek bőrgyógyászok segítségével lettek kifejlesztve. Fülbevalók, melyek bizonyítottan bőrbarátok. Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre, problémamentesen tudnak fülbevalót viselni. Válasszon a gondosan válogatott, orvosi minőségű műanyag és színtiszta titán ékszereink közül! Az „arany” és „ezüst” színű bevonat csak az ékszer azon részén található, amely nem kerül közvetlen kapcsolatba bőrével.

 

                            

 

A Blomdahl orvosi fülbelövés előnyei:  

A babák fülbelövésére sok éves sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.

Fülbevalóink orvosi (medical) plastic és/vagy golden/natural titanium anyagból készültek, antiallergén,  nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik!

A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, így módszerünk 100% sterilitást  biztosít!

A fülbevalók hátulja pillangós-patentos végű,  melynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét  alváskor, lezárja a végét, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.

 

A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI  kristállyal/gyöngyökkel díszített!A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.

A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!  

Már újszülött kortól  elvégezhető!

Ha azt akarod, hogy a babád füle ne gyulladjon be***, fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél a gyerekednek, el szeretnél a gyermekednek, el szeretnéd kerülni a fémallergia kialakulását**, válaszd a  Blomdahl -t.

                                            
* Az érzékenység egyénenként eltérő lehet. 
** A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat. Ha a lyukasztás nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel  történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.

 ***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen. 

 

 

Miért jók a  Blomdahl  Medical (ORVOSI) fülbevalók? 

 

A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült, orvosi TITÁNBÓL,  illetve orvosi plasticból. Ezeket az anyagokat, a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A  Blomdahl    módszerrel történő orvosi lyukasztás és a   Blomdahl  ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!  

Ékszereink  vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében!

A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!

 

 Orvosi minőség megfizethető áron! 


 Miért nem ajánljuk az arannyal, ezüsttel és egyéb hagyományos fémekkel történő fülbelövést?   

Fontos, hogy a 6 hetes gyógyulási időszakban a frissen lőtt lyuk ne érintkezzen nikkel tartalmú anyaggal, mert fémallergia kialakulását okozhatja. Az arany és egyéb hagyományos fémek is tartalmaznak bizonyos mennyiségű nikkelt, így viselésüket a gyógyulási időszak után javasoljuk!  A Blomdahl medical fülbevalók a nemzetközi előírásoknak megfelelnek, a Blomdahl  Medical  plastic fülbevalók 0 % nikkelt tartalmaznak így biztos, hogy nem váltanak ki allergiás reakciót! Ha fém anyagból készült ékszerrel szeretnéd a fülbelövést, mi a Blomdahl orvosi titán alapanyagokból készült fülbevalóit javasoljuk! (A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli. Ilyen anyagok pl. a nikkel, a palládium, a kobalt, de még az arany is. Ezért szentel a Blomdahl kiemelt figyelmet arra, hogy csak a legbiztonságosabb alapanyagokat használja.)

 

A Blomdahl  medical plastic fülbevalók súlya csak 0,1 g,   a Blomdahl  titanium fülbevalóké 0,24 g.  A “nagy” súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak.  A súly nagyon fontos, főleg gyerekeknél.    

 

Mitől más…

     Steril kapszula                               Orvosi titánium fülbevaló 

                                   

Kampós fülbevaló amelyre saját ékszereket lehet akasztani. Így nem okoz allergiát illetve

allergiában és fémérzékenységben szenvedők is viselhetik minden következmény nélkül. 

 

  Kampók saját ékszerekhez               Így használható  

 

     Push – up fülbevaló    vég- hordható fülbevalókhoz. 

Push -up fülbevaló vég előnyei, lényege:  Ha nehezebb fülbevalókat hord, megelőzheti, hogy lehúzza a fülét és lógjon az ékszer. Speciális formája megemeli az ékszert és tökéletes tartást biztosít. 

 

 

 

 

 

 

Hordható fülbevalók

 

 

Ha bármilyen kérdésed van illetve fülbelövést szeretnél, ezen a számon elérhetsz:    06 /20 – 9 – 604 – 596

Budapesten  a IV. kerületben  lévő kozmetikában tudom fogadni a vendégeket. 

Online katalógus kérhető. Írj levelet a következő E-mail -re: zambone.eva@gmail.com   vagy a info@kozmetikablomdahllövés.hu

Köldök  piercing  

 

                

 

 

Blomdahl   köldök piercing  Magyarországon egyedüli technológiával. Minimális fájdalommal ( egyéni fájdalom tűrő képességtől is függ ).  Fémérzékenységtől szenvedők és nikkel allergiások is tudják viselni mert antiallergén.
Steril kapszulás, egyszerhasználatos rendszer, orvosi alapanyagokból készült Swarovski kristályos ékszerekkel!  A piercing behelyezését követően a köldök nem vérzik, nem gennyesedik és  csak EGYSZER SZÚRUNK!  

Blomdahl köldök díszek már 2 héttel a behelyezést követően cserélhetőek!

Kriszti pircingje rögtön a behelyezés után

Zsófi Blomdahl piercingje a behelyezés után

Zsófi Blomdahl piercingje a behelyezés után